ModEst:ModelleerEstafette: verschil tussen versies

Uit Systeemmodellering
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Nieuwe pagina aangemaakt met 'link= 150px|link=ModEst:FAQ lopende estafette ==Een bijzonder practicum== Het verplichte practicum bij de module ''S...')
 
Regel 16: Regel 16:
 
Om je in te schrijven voor de estafettes van dit jaar moet je '''eenmalig''' inloggen via deze link:
 
Om je in te schrijven voor de estafettes van dit jaar moet je '''eenmalig''' inloggen via deze link:
  
[https://presto.tudelft.nl/enroll/TB112-2019 https://presto.tudelft.nl/enroll/TB112-2019]
+
[https://presto.tudelft.nl/enroll/TB112-2020 https://presto.tudelft.nl/enroll/TB112-2020]
  
 
Daarna gebruik je [https://presto.tudelft.nl https://presto.tudelft.nl]  ⇐ ''Zet deze link dus in de bookmarks van je browser''
 
Daarna gebruik je [https://presto.tudelft.nl https://presto.tudelft.nl]  ⇐ ''Zet deze link dus in de bookmarks van je browser''

Versie van 5 nov 2020 13:05

ModEstLogo.png Faq.png

Een bijzonder practicum

Het verplichte practicum bij de module Systeemmodellering 1 bestaat uit twee ModelleerEstafettes (plus een Warmloopestafette aan het begin, om er in te komen). Zo'n modelleerestafette is een innovatieve onderwijsvorm die we dit jaar voor de zevende keer gebruiken. Hoewel we veel geleerd hebben in de vorige jaren, blijft het spannend. Veel hangt af van het on-line estafettesysteem dat we zelf ontwikkeld hebben. Dit jaar hebben we de software aangepast zodat er nu ook in duo's samengewerkt kan worden. Daardoor kan de software mogelijk nog "bugs" bevatten. We doen ons uiterste best om alles glad te doen verlopen, maar mochten er dingen fout gaan, laat het ons dan snel weten. We rekenen op jullie flexibiliteit en geduld als het even tegenzit. Omgekeerd kunnen jullie er op rekenen dat wij bij de becijfering van dit onderdeel rekening zullen houden met de omstandigheden. Natuurlijk hopen we dat alles vlekkeloos verloopt, en dat jullie niet alleen veel zullen leren maar er ook nog veel plezier aan zullen beleven!

De modelleerestafette wordt uitgelegd op college en hier op YouTube, maar lees ook de hieronder genoemde wikipagina's goed door!


Om je in te schrijven voor de estafettes van dit jaar moet je eenmalig inloggen via deze link:

https://presto.tudelft.nl/enroll/TB112-2020

Daarna gebruik je https://presto.tudelft.nlZet deze link dus in de bookmarks van je browser

Zie ook